Nalox nagelsvamp behandling

Att behandla naglar drabbade av nagelsvamp kan vara en utmaning då infektionen ligger inne i nageln och därför är svår att komma åt. Även när infektionen behandlas måste den gamla nageln helt ersättas av ny frisk nagel innan den helt kan friskförklaras. För fingernaglar kan den processen ta upp till sex månader, för tånaglar upp till ett år. Om du har symptom på skadade naglar kan du prova ett receptfritt topikal produkt. Om det inte hjälper mot infektionen bör du kontakta en läkare för råd.

Kom ihåg att ju tidigare du påbörjar behandling av den infekterade nageln, desto större chans har du att helt tillfriskna från infektionen. Riktig nagelvård som att hålla händer och fötter svala och torra, bära bekväma skor och klippa naglarna regelbundet hjälper till att minimera risken för återfall. Att behandla nagelsvamp kräver tålamod men ge inte upp och avsluta inte behandlingen utan att konsultera en läkare då det kan göra att behandlingen helt misslyckas.

De fall av nagelsvamp där nagelbandet inte är infekterat kan det behandlas med receptfria krämer, salvor eller antisvamplack. Nalox är ett kliniskt bevisat fungerande topikalt medel mot svampinfektion i naglarna och nagelpsoriasis som dessutom kan användas av diabetiker. Nalox nagelsvamp behandling har en fysikalisk antifungal effekt och bryter ned de svampceller som vanligen orsakar nagelsvamp. Nalox har en keratolytisk effekt som jämnar ut nagelns ytskikt och motverkar missfärgningar och förtjockade naglar. Genom att binda fukt i nageln skapar Nalox nagelsvamp behandling en starkare nagel, och resultaten kan synas redan efter 1 vecka.