Nåva nagelsvamp behandling

Nåva Nagelgel innehåller en substans som motverkar och behandlar uppkomsten av nagelsvamp. Nåva nagelsvamp behandling är framtagen av ett svenskt utvecklingsföretag. Gelen innehåller den aktiva ingrediensen 1,5 Pentanediol.


Gelen innehåller åbrodd, som är en liten aromatiskt doftande buske som har en intressant lång historisk användning. Åbrodden i Nåva Nagelgel odlas och extraheras på den skånska ön Ven och baseras på Tycho Brahes läkeväxtplanteringar från mitten av 1500-talet. Extraktet är mycket koncentrerat och värdefullt.

Applicera ett tunt lager gel över hela den infekterade nageln ned till nagelroten med Nåva nagelgel morgon och kväll. Behandla angripna naglar utan uppehåll till naglarna förnyats och symptomen på nagelsvamp är borta. Generellt rör det sig om 6 månader för fingernaglar och 9 -12 månader för tånaglar vid kraftig svampinfektion.

Fortsätt gärna använda gelen en tid till en gång om dagen för att förhindra återsmitta. Om naglarna verkar torra och spröda efter behandlingen kan de återfettas med Fot & Handsalva Special, för att stärka dem. Rådgör med läkare eller fotterapeut om inte nageln förbättras efter behandlingen, nagelförändringen kan bero på något annat än nagelsvamp exempelvis psoriasis. Diabetiker bör alltid konsultera behörig läkare innan behandling. Använd inte Nåva nagelgel om du är överkänslig / allergisk mot någon av ingredienserna.